تازه ها
به گزارش بازارکار از خبرگزاری تسنیم، کسبوکارهای کوچک از این جهت مهم هستند که فرصتهایی را برای کارآفرینان فراهم میکنند و شغلهای معناداری با رضایت شغلی بیشتری نسبت به موقعیتهایی که در شرکتهای سنتی و بزرگتر دارند، ایجاد میکنند. آنها اقتصاد محلی را تقویت می کنند، پول را در جوامع کوچک نگه میدارند و از محلهها حمایت میکنند.
از هر سه شغل خالص بخش خصوصی، دو مورد توسط مشاغل کوچک ایجاد میشود. کسب و کارهای کوچک نه تنها درصد قابل توجهی از مشاغل جدید را ایجاد میکنند، بلکه مشاغلی که ایجاد میکنند سطوح بالایی از رضایت شغلی را ایجاد میکند.
کسبوکارهای کوچک بخش جداییناپذیر اقتصادهای محلی هستند و به ایجاد شبکههای وابستگی متقابل مالی کمک میکنند که رونق گسترده را تقویت میکنند. هنگامی که شما پولی را در یک فروشگاه محلی خصوصی خرج میکنید، این پول به افرادی در جامعه خودتان برمیگردد. هرچه کسب و کارهای کوچک بیشتر از پتانسیل خود برای حمایت از یکدیگر استفاده کنند، ظرفیت آنها برای ایجاد یک جامعه تجاری محلی پر رونق بیشتر می شود.
صندوق کارآفرینی امید حامی کسب و کارهای خرد ومتوسط است. از آنجایی که امروز در کشورهای در حال توسعه و پیشرفت عمده منابع دولتها به سمت کسب و کارهای خرد و متوسط رفته است، در کشور ما هنوز این موضوع جا نیفتاده و بسیاری از این کسب و کارها از شبکه بانکی استفاده میکنند.
مطابق آمارارائه شده از سوی صندوق کارآفرینی امید، صندوق در سالهای اخیر تلاش ویژهای داشته است و از ابتدای 1400تاکنون بیش از 300هزار فقره تسهیلات توسط صندوق پرداخت شده که منجر به ایجاد و حفظ 150هزار شغل در کشور شده است.
آمارها بیانگر این است که در نیمه نخست امسال؛21 هزار و 310میلیارد ریال تسهیلات برای اشتغال پرداخت شد.
صندوق کارآفرینی امید در شش ماه نخست سال جاری، 21هزار و 310میلیارد ریال تسهیلات برای اشتغال خرد، کوچک و متوسط در سراسر کشور پرداخت کرده که بخشی از این تسهیلات برای بازگشت به چرخه اقتصادی کسب و کارهای راکد و نیمه فعال صرف شده است.
یکی از طرحهای توسعه اقتصاد خرد در این صندوق، نهضت احیای واحدهای تولیدی راکد و نیمه فعال است، بر این اساس از ابتدای امسال با اعطای بیش از سه هزار و 270میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی به احیای بیش از 100واحد اقتصادی نیمه فعال و راکد در کشور کمک کرده است.
همچنین در بخش اعطای تسهیلات در قالب تبصره 18قانون بودجه سال 1401، این صندوق با پرداخت بیش از 12هزار و 500میلیارد ریال به حدود سه هزار نفر از کارآفرینان، در بین بانکهای عامل پرداخت تسهیلات تبصره 18رتبه برتر را کسب کرده است.
صندوق کارآفرینی امید در راستای حمایت از کسبوکار زنان در سراسر کشور از ابتدای سال 1403تاکنون به سه هزار و 240نفر از زنان، مبلغ پنج هزار و 351هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداخته است.
تسهیلات این صندوق به صورت اجرای تفاهمنامه با وزارتخانهها و دستگاههای اجرایی مختلف پرداخت میشود، کارآفرینان از طریق این تفاهمنامهها در سامانهای به اسم «اسمارت» ثبت شده و به صندوق کارآفرینی امید معرفی میشوند و مراحل ارزیابی طرح کسب و کار همراه با نظارت مستمر بر اجرای طرح صورت میگیرد.
داشتن مجوزهای مورد نیاز طرح از مراجع مربوطه، عدم اشتغال در دستگاههای دولتی، عدم دریافت حقوق بازنشستگی و همچنین شاغل نبودن در شرکتها و مؤسسات غیردولتی در زمان دریافت تسهیلات از شرایط دریافت تسهیلات اشتغالزایی در صندوق کارآفرینی امید است.
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترآگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات